Camera Deputaţilor îşi cumpără plug pentru zăpadă şi maşină pentru echilibrat roţi

| 19 noi, 2013

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat marţi lista de dotări independente potrivit căreia vor fi achiziţionate, printre altele, un plug de zăpadă, o maşină de echilibrat roţi şi 7 laptopuri din economia făcută la achiziţionarea celor 50 de autoturisme.

"A fost aprobat un memorandum privind modificarea listei de dotări independente şi alte cheltuieli. Bugetul Camerei, în urma rectificării bugetare, a primit suma de 3.961.000 lei pentru procurarea de autoturisme. În urma achiziţionării de autoturisme a rezultat o economie de 430.000 de lei. Din această economie s-a aprobat dotarea cu un plug pentru zăpadă şi cu alte materiale din acestea mărunte care sunt necesare în momentul de faţă", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici, potrivit RomâniaTv.net.

Potrivit memorandumului, pe lista de dotări independente se mai află achiziţionarea unui echipament de dejantare, a unei maşini de echilibrat roţi, o instalaţie de decolmatare instalaţii sanitare, 7 calculatoare laptop pentru pregătirea documentelor în timpul şedinţelor din plen, Biroului Permanent şi comisiilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ