Când se vor opri protestele medicilor

| 15 oct, 2013

Preşedintele Colegiului Medicilor din România,Vasile Astărăstoae, a afirmat astăzică acţiunile de protest ale personalului medical se vor opri după ce solicitările acestuia vor fi publicate în Monitorul Oficial.

"Vom opri acţiunile în momentul în care solicitările noastre vor fi publicate în Monitorul Oficial. Până atunci acţiunile vor continua. Această coaliţie nu este împotriva cuiva, ci este pentru construcţie", a declarat Astărăstoae, după întâlnirea dintre reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Finanţelor Publice şi cei ai Coaliţiei Profesioniştilor din Sistemul Sanitar.

El a reiterat că în 2 noiembrie va fi organizat în Bucureşti un marş de protest al Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate şi a susţinut că politicienii trebuie să se gândească la soarta "unor oameni".

"Aş dori ca în Guvern dincolo de cifre să se vadă că e soarta unor oameni. Oamenii politici trebuie să se gândească la viaţa unor oameni. Cea mai mare valoare adăugată o aduc sănătatea şi educaţia", a subliniat reprezentatul CMR.

Astărăstoae consideră că discuţiile de până acum cu reprezentanţii Guvernului sunt "promiţătoare" şi s-a declarat optimist, dar a precizat că în continuare trebuie să existe "forţa argumentului şi argumentul forţei".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ