Când va fi remaniat Guvernul Dăncilă. Cine pleacă

| 22 mar, 10:17

Vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, aflat într-o vizită de lucru în județul Mehedinți, unde a inspectat mai multe șantiere de investiții pe PNDL și a semnat mai multe contracte de finanțare, a lăsat să se înțeleagă că Guvernul Dăncilă va fi remaniat înainte de alegerile europarlamentare.

Vicepremierul Suciu spune că remanierea va avea loc  înainte de alegerile europarlamentare, dar numai dintr-un singur motiv: există miniștri actuali care candidează la europarlamentare.

Guvernul Dăncilă a mai fost remaniat în noiembrie 2018. Atunci au plecat din guvern Paul Stănescu, Lucian Șova, Dănuț Andrușcă, Ioana Bran, George Ivașcu, Bogdan Cojocaru, iar Mihai Fifor, ministrul Apărării, și-a dat demisia.

Tot atunci Lia Olguța Vasilescu a fost nominalizată pentru alt minister însă nu a fost acceptată de Klaus Iohannis. Alte două nominaizări au fost de asemnea respinse de președinte. Este vorba de Ilan Laufer și Mircea Drăghici. Ministerul Transporturilor și cel a Dezvoltării au fost conduse de interimari 45 de zile.

În cele din urmă, PSD a venit cu două noi nominalizări pentru portofolile vacante(Daniel Suciu și Răzvan Cuc), iar președintele a semnat decretele de numire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ