Candidaţii la Şefia Parchetului General, DIICOT şi DNA, evaluaţi de Băsescu

| 15 mai, 2013

Preşedintele Traian Băsescu evaluează astăzi la Cotroceni candidaţii la şefia Parchetului General, DIICOT şi DNA.  Aceştia vor fi intervievaţi de şeful statului pentru a putea fi numiţi apoi în funcţii.

Preşedintele Traian Băsescu evaluează astăzi o parte dintre candidaţii la funcţiile de conducere din Ministerul Public. Între aceştia se află candidatul pentru funcţia de Procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Tiberiu-Mihail Niţu, candidatul pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Laura Codruţa Kovesi şi candidatul pentru postul de procuror şef al Direcţiei de Investigaţie a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism - Alina-Mihaela Bica.

Şeful statului s-a întâlnit zilele trecute şi cu ceilalţi procurori propuşi de ministrul Justiţiei pentru funcţiile de conducere din Parchete.

Vinerea trecută, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a transmis preşedintelui Traian Băsescu propunerile pentru numirea în funcţiile de conducere de la PÎCCJ, DNA şi DIICOT a celor şase procurori avizaţi pozitiv de CSM.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ