Cărbunaru: Legile educaţiei şi proiectul privind preţurile poliţelor RCA nu figurează pe agenda şedinţei de guvern

| 24 mar, 19:15

Proiectele Legilor educaţiei nu figurează pe agenda de vineri a şedinţei de guvern, întrucât ministrul de resort, Ligia Deca, are încă o situaţie a stării de sănătate care necesită urmarea recomandărilor medicale de izolare, a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

 

În şedinţa din 9 martie, prim-ministrul Nicolae Ciucă declara că proiectele Legilor educaţiei intră în avizare la nivelul tuturor ministerelor cu responsabilitate în domeniu şi urma ca, în şedinţa de guvern din data de 23 martie, să fie aprobate şi transmise spre dezbatere şi adoptare în Parlament.
Referitor la proiectul de plafonare a preţului poliţelor RCA, pregătit la propunerea Autorităţii de Supraveghere Financiară, acesta nu figurează pe ordinea de zi deoarece a fost retras de ASF, a mai precizat Cărbunaru.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ