Care este cel mai bine păzit secret al Google

| 28 oct, 2013

O barjă misterioasă, formată din patru etaje de containere, se află ancorată la malul insulei artificiale Treasure, din golful San Francisco. Nicio autoritate nu a vrut să le vorbească jurnaliştilor americani despre ce se află pe acest vas, însă aceştia au aflat că este vorba despre o instalaţie încă secretă a Google.

Ar fi vorba despre un centru de date plutitor al companiei Google, un fel de Apple Store gigantic pentru viitorii ochelari Google, tehnologie care este încă în curs de dezvoltare, informează CBS.

Google nu a dorit să comenteze oficial informaţia, însă surse au declarat că structura urmează să fie remorcată prin golful San Francisco, către Fort Mason, unde ar urma să fie ancorată şi deschisă publicului.

Totuşi, munca pe barja misterioasă a încetat în urmă cu câteva săptămâni, pentru că Google nu are permis să folosească vehicule plutitoare.

“Google a cheltuit milioane pe chestia asta, dar nu o pot trage la mal fără un permis, pe care nu îl au”, au mai spus sursele jurnaliştilor americani.

Un oficial al administraţiei din San Francisco a explicat că legea nu permite ca golful să găzduiască structuri care pot fi construite pe pământ. Totodată, Google trebuie să declare autorităţilor scopul şi utilitatea structurii, lucru care pune deocamdată în dificultate compania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ