Carmen Dan, mesaj DUR pentru sindicate: 'Este momentul să renunțăm la ipocrizie'

| 31 iul, 09:46

Este momentul să renunțăm la ipocrizie, spune ministrul Carmen Dan, vorbind despre criza de personal din cadrul Ministerului de Interne și despre negocierile care au avut loc între sindicatele din poliție și ministru.

„Este momentul să renunțăm la ipocrizie. (...) Mă refer la temele care s-au tot rostogolit public în această perioadă, inclusiv la preluarea acestor teme de către sindicate, dar este o realitate. Avem un deficit foarte mare în MAI. Trebuie să luăm toate măsurile necesare pentru a acoperi acest deficit și în sensul acesta ne-am mobilizat. Am avut o discuție cu premier și, da, sunt soluții pentru ca în perioada imediat următoare să aducem în sistem în jur de 4 mii de angajați și să intervenim cât se poate concret pentru dotarea cu echipamente de intervenție, în primul rând, a polițiștilor de ordine publică.”, a declarat luni Carmen Dan.

Tag-uri: Carmen Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ