Carmen Dincă: Am făcut denunţ la DNA pentru a trage un semnal de alarmă

| 01 apr, 17:10

Carmen Dincă a declarat vineri că s-a prezentat la DNA pentru a depune o plângere împotriva şefului organizaţiei PMP sector 6, pe motiv i-au fost ceruţi 15.000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale'' pentru alegerile locale, deoarece a vrut să tragă un semnal de alarmă.

"Am făcut acest lucru pentru a condamna astfel de practici şi pentru a trage un semnal de alarmă. Democraţia este pusă în pericol", a spus Dincă, la ieşirea de la DNA, unde a stat aproximativ patru ore. 

Ea a precizat că a depus o adeziune pentru a intra în Mişcarea Populară pe 2 februarie, iar afirmaţiile conducerii formaţiunii referitoare la faptul că nu este membru sunt determinate de schimbarea numelui în Partidul Mişcarea Populară. 

"Am depus o plângere, (...) eu aştept decizia procurorilor. Când mă vor chema, atunci voi veni, mă voi pune la dispoziţia justiţiei. (...) Mie mi s-a cerut în două rânduri, la o cafea, (...) această sumă, pentru startul campaniei. Când cineva spune că trebuie să faci rost de 15.000 de euro ca să înceapă campania, apoi nu mai faci absolut nimic. (...) Eu am avut o singură acţiune de 8 martie în trei zone ale sectorului 6 unde am stat de vorbă cu oamenii pentru a-mi face programul cunoscut şi a mă face cunoscută, pentru că nu am notorietatea necesară", a arătat Carmen Dincă. 

Ea a menţionat că avea de gând să ceară oamenilor, care erau dispuşi să o sprijine, banii necesari, însă avea nevoie de un cont în care să se depună, aşa cum cere legea. "Eu nu aveam de unde să aduc bani cu şacoşa", a completat Dincă. 

Preşedintele PMP sector 6, Ştefan Enache, a susţinut joi, referitor la declaraţia făcută de Carmen Dincă potrivit căreia i-ar fi cerut 15.000 de euro, că acuzaţia este mincinoasă şi îşi rezervă dreptul de a depune o plângere penală pe numele acesteia. 

''Ţin să precizez că toate discuţiile referitoare la campania pentru alegerile locale au avut loc numai în cadrul Consiliului Executiv al PMP Sector 6 la care au participat majoritatea membrilor din conducere. Retragerea sprijinului politic este una firească, fiecare organizaţie încercând să arunce în competiţie candidatul care să întrunească atât criterii de moralitate, cât şi criterii de competenţă administrativă. În toată această perioadă, Carmen Dincă nu a demonstrat aceste lucruri, fapt pentru care organizaţia continuă să evalueze alţi candidaţi'', a precizat Enache în comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ