Carne de miel fără aviz sanitar-veterinar, într-un complex comercial din zona Obor

| 26 apr, 2013

Polițiștii bucureșteni de la investigarea fraudelor și inspectorii DSVSA au descoperit, vineri, în urma unei ample acțini desfășurate într-un complex comercial din zona Obor, peste 1.600 de kilograme de carne de miel care nu avea aplicată ștampila ANSVA.

Poliţia Capitalei precizează într-un comunicat de presă că: "În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au depistat un bărbat care descărca dintr-o autoutilitară frigorifică mai multe carcase de miel ce urmau să fie transportate la punctele de lucru ale agenţilor economici din cadrul complexului comercial".

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că întreaga cantitate de carne nu avea aplicată ştampila Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

"Mai mult, există suspiciuni că ovinele nu au fost sacrificate într-un abator autorizat, deoarece bărbatul nu a putut prezenta un certificat sanitar-veterinar de avizare a mărfii, situaţie de natură să pună în pericol grav siguranţa consumatorilor, în special a copiilor", precizează autorităţile.

Întreaga cantitate de carne a fost ridicată de poliţişti şi predată lucrătorilor DSVSA Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ