Câţi maidanezi au fost adoptaţi de iubitorii de animale într-o lună

| 11 oct, 2013

Aproape 1.100 de maidanezi au fost adoptaţi într-o lună, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul verificării stadiului lucrărilor la Pasajul Mihai Bravu. Persoanele fizice au luat doar 570 de câini comunitari.

"Au început să lucreze ai noştri la norme (de aplicare a legii privind maidanezii n.r.). Deocamdată nu s-au întâlnit cu cei de la Parlament, dar aceasta nu mă împiedică să luăm căţeii de pe stradă, deci în momentul acesta îi strângem, suntem prezenţi pe stradă, încurajăm adopţia, 510 au fost adoptaţi de Uzunu, de Dog Town, iar persoanele fizice au luat 570 de câini", a anunţat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, conform Agerpres.

El a spus că instituţia pe care o reprezintă este în favoarea adoptării câinilor vagabonzi şi a afirmat că amenajează încă un adăpost la marginea Capitalei cu aproximativ 1.500 - 2.000 de locuri, dar că se urmăreşte să se ajungă la 3.000 de locuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ