Câţi oameni au cerut Ursus baxuri de bere după concertul Robbie Williams

| 22 iul, 11:59

Numărul mare de spectatori care au participat la concertul Robbie Williams de săptămâna trecută, din Bucureşti, a dat bătăi majore de cap organizatorului D&D East Entertainment, oamenii înghesuindu-se extrem de mult (ca timp şi spatiu) pentru a putea cumpăra un pahar de apă sau altă băutură.

Ursus, unul dintre sponsori, a răspuns prompt, promiţând că oferă oricărui participant de la concert, pe baza datelor personale şi a dovezii participării, câte un bax de bere.

„În acest context, ca sponsor şi furnizor de bere al acestui eveniment, ţinem să ne cerem scuze faţă de toţi cei care nu au reuşit să îşi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp aşteptând la coadă. Reprezentanţii URSUS au făcut tot posibilul pentru a asigura o bună desfăşurare a activitatii în limitele impuse de organizator. Numărul şi amplasarea punctelor de servire, cât şi modalitatea de plată au fost stabilite de către organizatorul evenimentului, nu de brandul Ursus. Cu toate eforturile noastre, este clar însă că o mare parte din cei prezenţi la concert au avut parte de o experienţă neplăcută legată de brandul Ursus. Din acest motiv, am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiţi de experienţa de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L)“, a scris compania, pe Facebook.

Contactaţi de wall-street.ro, reprezentanţii Ursus Breweries au subliniat că până luni seara au primit peste 1.500 de cereri pentru aceste baxuri din partea celor prezenţi la concert, adică peste 9.000 de beri la doză de 0,5 l.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ