Cazinourile live cu crupieri sunt la mare căutare în anul 2022

| 20 ian, 18:29

Principala „problemă” a cazinourilor online s-a rezolvat! Socializarea atât de apreciată în cazinourile stradale este posibilă, acum, și pe Internet, grație secțiunii live de pe platformele operatorilor licențiați.

Disponibile doar în cazinourile online de top în urmă cu câțiva ani, mesele live reprezintă, acum, o normalitate. Concret, jocurile de ruletă, blackjack, baccarat sau craps se desfășoară exact ca într-un stabiliment terestru, fiind făcute de un crupier (dealer) care este filmat în cadrul unui cazinou stradal. Acesta are și rolul de a întreține o atmosferă plăcută. Chiar dacă nu este prezent fizic la masa de joc, jucătorul se simte în mijlocul acțiunii prin intermediul unui stream live, putând dialoga atât cu reprezentantul „casei”, cât și cu ceilalți participanți.

Jocul se desfășoară ca într-un cazinou stradal

Jocul se desfășoară exact așa cum îl știu cei care frecventau cazinourile terestre: crupierul invită jucătorii să își aleagă selecțiile și să plaseze mizele, apoi învârte roata ruletei sau împarte cărțile. Timpul scurs între două jocuri (runde) diferă în funcție de numărul participanților și de cât de repede se mișcă cei de la masa de joc. Spre deosebire de mesele electronice, unde este rezervat un interval fix pentru plasarea pariurilor, la mesele live dealerul așteaptă să parieze toți jucătorii aflați în cameră. În general, numărul de locuri la masă este limitat doar în cazul jocurilor de cărți.

Cazinourile live cu crupieri sunt la mare căutare și în anul 2022, datorită ofertei bogate. De exemplu, cazinoul mrbit.ro/ro are 37 de mese. În momentul scrierii acestor rânduri, la masa de Speed Roullete sunt 133 de jucători, iar în camera de Live Blackjack D mai este liber un singur „scaun” din șapte.

 

Crupierul poate avea ghinion, softul nu

Pe lângă aspectul referitor la socializare, care întregește experiența de joc, un alt avantaj important prezentat de secțiunea live este că jocurile nu au un Payout prestabilit, precum cele electronice. Atunci când este setată o rată de câștig, softul restricționează câștigurile în marja ei. Este ceva matematic. În schimb, la mesele live, jucătorul concurează împotriva unui alt om, care depinde la rândul lui de noroc. Asta înseamnă că avantajul casei nu este atât de mare ca la jocurile coordonate de calculator.

Pe de altă parte, întreținerea unui cazino live presupune costuri suplimentare pentru operatorul de jocuri de noroc. De obicei, se plătește chirie pentru încăperile în care sunt filmați crupierii, elementele de decor costă și ele, iar dealerii primesc salarii care pornesc de la 3.500 de lei net pe lună, cărora li se adaugă diverse sporuri și asigurări medicale. Bugetul pentru aceste costuri trebuie asigurat din încasări. Drept urmare, pragul minim al mizelor este mai ridicat. Jucătorii cu statut de high roller pot participa la mese cu miza minimă 500 de lei. Asta nu înseamnă că nu există și mese cu miza minimă 50 de bani.

Experiența de joc va fi totală

Un alt punct de atracție este reprezentat de ofertele promoționale dedicate jucătorilor din cazinourile live. Nu am văzut până acum nicio ofertă care se refere la mesele electronice. În schimb, jucătorii sunt încurajați să intre la mesele de ruletă sau de blackjack prin acordarea unor jetoane gratuite (numite și Jetoane de aur) pentru rulaj sau cu alte ocazii.

La început, cazinourile online erau operate de companii terțe, iar operatorii de jocuri de noroc cumpărau acest serviciu, pe care îl ofereau, mai departe, clienților. În prezent, cele mai multe agenții dețin propriile Cazinouri Live, pașii următori fiind introducerea pe scară largă a elementelor de Realitate Virtuală și Realitate Augmentă, pentru o experiență de joc totală, superioară chiar celei din cazinourile „reale”.

 

Tag-uri: casinou, experienta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ