Cazul Berbeceanu: Procurorul suspectat că a fabricat probele a demisionat

| 29 mai, 2014

Procurorul suspectat ca ar fi fabricat probele din dosarul in care comisarul Traian Berbeceanu, supranumit "comisarul Cattani", este acuzat de favorizarea infractorului si-a dat demisia de la sefia DIICOT Alba.

Demisia inaintata de Ioan Muresan conducerii DIICOT urmeaza sa fie discutata in cadrul sectiei de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii, transmite Adevarul.

Procurorul Ioan Muresan este urmarit penal de DNA inca din luna martie, iar din data de 5 mai a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat ca ar fi instrumentat dosarul in care fostul sef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu, este acuzat de coruptie.


Seful DIICOT Alba ar fi incercat sa influenteze un martor din dosarul lui Berbeceanu si chiar ar fi dispus retinerea acestuia din urma in absenta unor probe concrete. Procurorul Muresan ar fi fost ajutat de procurorul Nicolaie Cean si de ofiterul de politie judiciara Alin Muntean sa fabrice probe impotriva fostului sef al BCCO Alba.

La randul sau, Traian Berbeceanu este cercetat intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi sprijinit o grupare specializata in infractiunea de evaziune fiscala, grupare ce ar fi produs statului un prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ