UPDATE Şefa ONG-ului care a adoptat câinele ucigaş, la Parchet

| 06 sep, 2013

Carmen Secăreanu, preşedinta Asociaţiei "Caleidoscop" care a adoptat câinii ucigaşi, este incriminată în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel, dar nu a fost pusă încă sub acuzare oficial. Aceasta a mers, astăzi, împreună cu avocatul său la Parchetul General pentru a fi audiată.

 

"Ne-au adus la cunoştinţă conţinutul dosarului. Urmează să ne pregătim şi noi probele în apărare. Nu putem spune nimic concret pentru că abia aseară la ora 9.00 i s-a adus doamnei Secăreanu la cunoştinţă faptul că este parte incriminată în acest caz. Este o parte din dosarul care se instrumentează, e un dosar complex. Deocamdată este o fază premergătoare. Nu este acuzată de nimic deocamdată", a declarat avocata preşedintei asociaţiei "Caleidoscop".

La Parchet a mai fost audiată şi Lavinia Mirela Nica, fost voluntar la fundaţia Caleidoscop, cea care a semnat pentru adopţia câinelui ucigaş, apoi l-a lăsat liber pe străzi.

"A semnat în responsabilitate, dar este o procedura care se va derula. Este o persoană emotivă. Deocamdată este martor. Trebuie să se facă dreptate şi procurorii la asta lucrează", a spus avocatul ei. El a mai declarat că Nica are calitate de martor în dosar şi a venit să răspundă întrebărilor anchetatorilor.

Totodată, avocatul a precizat că este prematur să se vorbească de acuzaţii, precizând că Lavinia Mirela Nica nu mai este membru al Asociaţiei Caleidoscop.

Dosarul penal a fost deschis în 3 septembrie de Parchetul Tribunalului Bucureşti, iar o zi mai târziu ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanţei supreme, având în vedere complexitatea cauzei şi intensa mediatizare a acesteia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ