Ce a decis Inspecția Judiciară în cazul Marianei Rarinca

| 04 aug, 15:18

Inspecția Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a clasat sesizarea Asociației Civice pentru Demnitate în Europa cu privire la cazul Marianei Rarinca. Anunţul a fost făcut, marți, de Dan Tanasă, preşedintele ADEC, pe blogul său.

Inspecția Judiciară a anunțat că nu există indicii cu privire la săvârșirea unor abateri disciplinare ale magistraților în cazul Marianei Rarinca.

Inspecția Judiciară a clasat sesizarea ADEC în temeiul art. 4 lit. b din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, potrivit căruia "Dacă în urma efectuării verificărilor prealabile se constată că nu există indiciile săvârşirii unei abateri disciplinare: (b) sesizarea se clasează, iar rezultatul se comunică direct persoanei care a formulat sesizarea şi persoanei vizate de sesizare, dacă Inspecţia Judiciară a fost sesizată în condiţiile alin. (2)".

Citeşte şi: DNA contestă achitarea Marianei Rarinca. Dosarul se va judeca pe 2 septembrie

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 aug, 16:13
catalin
Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ