Fotografia care îi va FRÂNGE inima Danielei Crudu. Vedeta va REGRETA AMARNIC că l-a ales pe EL

| 09 dec, 15:06

La doar câteva zile de când a anunţat că el şi Daniela Crudu nu mai formează un cuplu, Valentin Gane s-a afişat pe facebook cu fosta iubită.

Şi asta nu e tot. Lângă poza făcută împreuna cu fosta iubită, câştigătorul de la Burlăciţa a postat şi un comentariu care lasă de înţeles că s-a întors la ea şi a uitat de tot de Daniela Crudu. Ba mai mult, Valentin Gane îi cere  iertare fostei iubite Alexandra şi îi dedică şi melodia "Solamente Tu" a artistului Pablo Alboran.

"Cand nu mai stii incotro sa mergi, intoarce-te acasa. Iarta-ma pt tot", scrie Valentin Gane pe pagina sa de facebook.

Cruduta si Valentin au marturisit, luni seara, ca nu mai sunt impreuna. Cei doi au spus ca au rupt relatia, insa nu au explicat de ce. Dar iată că nu a mai durat mult şi adevarul a iesit la iveala.

Valentin Gane este câştigătorul showului Burlăciţa şi cel cu care Daniela Crudu ar fi format un cuplu pentru câteva luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 00:00
Urgewly
cialis daily for sale
buy cialis without prescription The medium was then collected and its radioactivity was counted

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ