Ce câștigă ALDE și Pro România din susținerea lui Mircea Diaconu la prezidențiale?

| 27 aug, 09:14

ALDE și Pro România au decis să-l susțină la alegerile prezidențiale pe Mircea Diaconu. Este nevoie de un candidat care să se adreseze tuturor românilor, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, cel care a renunțat la propria candidatură. În ceea ce-l privește, Mircea Diaconu spune că va discuta cu cele două formațiuni. Dar promite că nu va apărea, în campanie, alături de sigla vreunui partid.

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE: „Victor Ponta și-a declarat dispoziția de a mă susține. Evaluările pe care le-am făcut mi-au demonstrat că există o așteptare pentru un alt tip de candidatură. L-am ascultat pe Mircea Diaconu îndelung, cu care am avut o discuție, în care și-a prezentat intențiile și profilul de candidat. M-a impresionat și m-a convins.”

Victor Ponta, președintele Pro România: „Trebuie să muncim împreună pentru această candidatură.”

Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidențiale: „Sunt un independent și sunt susținut logistic. Nu o să vedeți liderii nicăieri. Nu o să îi vedeți că se urcă sau siglele lor pe campania mea. (Ce câștigă Pro România și ALDE din asta?) Nimic! Poate noblețea lor, generozitate. E un gest unic. (Cum a decurs discuția, ati spus: eu sunt candidat independent și nu vreau să îmi puneți condiții, iar cei doi au spus: da, ok?) Da! (I-ați întrebat ce câștigă din asta?) Nu! Nu câștigă nimic!”

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ