Ce crede Dragnea despre lovitura dată, în Senat, măsurilor Guvernului

| 27 sep, 16:51

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referindu-se la situația de marți din Comisia de buget-finanțe a Senatului, că „Teodorovici nu înseamnă PSD”. Comisia, condusă de senatorul PSD Eugen Teodorovici a desființat, în ședința de marți, trei dintre măsurile cheie ale Guvernului PSD-ALDE.

Jurnaliștii au vrut să afle, miercuri, la Parlament, o poziție a șefului PSD față de votul din Comisia de buget-finanțe a Senatului, comisie în care, la propunerea sau cu acceptul senatorului PSD Eugen Teodorovici, s-a limitat aplicarea Split TVA, au fost eliminate majorările de accize la combustibil și majorarea contribuțiilor sociale pentru cei cu contracte part-time. Din mers, fără a se opri să stea de vorbă cu ziariștii, Liviu Dragnea a răspuns: „Teodorovici nu înseamnă PSD. Mai suntem doi-trei pe aici”. După care a intrat în biroul său de președinte al Camerei Deputaților.

 

Prin votul de marți, comisia condusă de Eugen Teodorovici a desființat, practic, trei dintre cele mai importante măsuri adoptate în ultimul timp de Guvernul PSD-ALDE.

 

Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene și de Finanțe în guvernul Ponta, a fost numit la șefia Comisiei de buget-finanțe din Senat la sfârșitul lunii martie. La sfârșitul lunii iulie, el a devenit consilier onorific al premierului Mihai Tudose, dar nu a rezistat prea mult în această poziție.

 

La mijlocul lunii iulie avea să fie eliberat din funcție ca urmare a unor declarații făcute într-o emisiune la Digi24. În emisiunea „În fața ta”, Teodorovici a afirmat că nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal în Alexandria, județul Teleorman și s-a pronunțat pentru impozitarea veniturilor Bisericii. După câteva zile, era eliberat din funcție, iar premierul Tudose îi reproșa că „s-a transformat într-un purtător de cuvânt”.

 

Și după acel episod, Teodorovici a criticat unele măsuri ale Guvernului PSD-ALDE. De exemplu, trecerea CAS și CASS de la angajator la angajat. „Statutul nu câștigă sau, dacă cumva câștigă, nu are un câștig atât de mare încât să justifice o astfel de schimbare de abordare”, declara fostul ministru de Finanțe.

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ