Ce este, de fapt, pomana porcului

| 11 dec, 21:20

Pomana porcului reţetă: După ce ai tăiat porcul, poți prepara o pomana porcului cu usturoi, pentru a celebra venirea sărbătorilor de iarnă.

POMANA PORCULUI reţetă: Această mâncare este una dintre cele mai gustoase din perioada sărbătorilor de iarnă. La ţară, unde acest preparat este nelipsit de la masă de Crăciun, oamenii sunt obişnuiţi cu mâncărurile bogate în grăsimi. Pomană porcului are multe variante de preparare, esenţial fiind însă faptul că se foloseşte exclusiv carne de porc. Poţi alege ceafă, pulpă sau pieptul animalului, în funcţie de preferinţele personale. Pentru un plus de gust, poţi adaugă cârnaţi de casă şi puţin vin alb.

Cum te păcăleşti când cumperi carne din supermarket. Secretul şocant al comercianţilor

POMANA PORCULUI reţetă: De ce ai nevoie pentru pomana porcului:
600 g pulpă de porc puțin grasă
300 g cârnați proapseți
1 căpățână usturoi
5-6 linguri ulei

Adevărul despre untură pe care nimeni nu îl spune

POMANA PORCULUI reţetă: Cum se prepară pomana porcului:
Tai carnea de porc cubulețe, iar cârnații rondele. Încingi uleiul în tigaie și pui carnea. Amesteci până se rumenește pe toate părțile, adaugi cârnații și lași la fiert, într-un vas acoperit cu capac până scade sosul.

Pisezi usturoiul și-l amesteci cu 100 ml de apă. Pui usturoiul peste carne și mai lași să clocotească câteva minute. Serveți pomana porcului cu usturoi cu mămăliguță caldă, conform clickpoftabuna.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ