Ce încasări va avea cel mai cunoscut restaurant din Centrul Vechi de pe urma petrecerii de Revelion

| 25 dec, 2013

Caru cu Bere, unul dintre cele mai cunoscute şi mai vechi localuri din Centrul Vechi al Capitalei, va obţine doar de pe urma petrecerii de Revelion pe care o va organiza încasări de 220.000 de lei, echivalentul a circa 50.000 de euro.

În restaurantul de pe strada Stavropoleos vor petrece la trecerea dintre ani 450 de persoane, fiecare plătind pentru un pachet care include mâncare, băutură şi divertisment 490 de lei, scrie Ziarul Financiar.

Proprietarul Caru cu Bere deţine şi alte restaurante în Bucureşti unde se vor organiza petreceri de Anul Nou. "Anul acesta organizăm petrecerea de Revelion în restaurantele Caru cu Bere, Hanu Berarilor, două restaurante Buongiorno şi două restaurante City Grill. Avem 1.200 de locuri pentru Revelion", a explicat Dragoş Petrescu, informează Gândul.info.

El a mai adăugat că, la ora actuală, circa 90% dintre cele 1.200 de locuri au fost ocupate şi că cererea pentru pachetele speciale de Revelion este mai mare decât în 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ