Ce noutăţi pregăteşte Samsung pentru noul Galaxy

| 18 feb, 2014

Noul smartphone Galaxy al Samsung Electronics, care va fi lansat săptămâna viitoare la Mobile World Congress din Barcelona, va avea un ecran mai mare, de 5,2 inci, şi mai performant decât modelul S4.

Fanii de gadgeturi mai au puţin de aşteptat pentru cel mai nou produs Samsung din gama Galaxy. Noul telefon, cu baterie şi cameră îmbunătăţită, ar putea costa mai puţin decât modelele precedente din seria S. Vânzările Galaxy S4, lansat anul trecut, sunt sub aşteptările analiştilor.

Samsung a adăugat noi funcţii ultimei versiuni a celui mai popular produs al său, care s-ar putea numi S5, în încercarea de a compensa scăderea cererii pentru smatphone-urile premium, concurenţa modelelor Apple şi a producătorilor chinezi, care vând astfel de produse şi cu 100 de dolari.

"Trebuie să găsească o cale prin care să convingă utilizatorii să aleagă brandul Samsung, între diferite tipuri de telefoane, pentru a concura mai bine Apple", a declarat Roberta Cozza, analist la Gartner, notează Mediafax.

Un purtător de cuvânt al Samsung a refuzat să comenteze în legătură cu specificaţiile tehnice ale noului Galaxy.

Samsung a studiat pentru prima oară posibilitatea de utilizare a tehnologiei de scanare a irisului la noul telefon, a declarat în ianuarie Lee Young Hee, vicepreşedinte executiv al diviziei mobile a Samsung.

Vânzările Galaxy S4 au încetinit după lansarea în septembrie a iPhone 5s de către Apple, care include un senzon de identificare a amprentei digitale.

Samsung se va concentra pe promovarea elementelor îmbunătăţite de securitate, a camerei foto şi a integrării cu dispozitive precum Galaxy Gear, a spus una din surse.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ