CE NUME au fost propuse în şedinţa PSD ca înlocuitori pentru Shhaideh, Plumb şi Cuc

| 13 oct, 10:07

După o serie de întorsături de situaţie, demisiile lui Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au fost acceptate până la urmă "pentru a nu se pune în pericol guvernarea de către PSD" şi partidul urmează mâine să nominalizeze noi miniştri pentru posturile vacantizate.Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc

Trei nume au fost propuse în şedinţa Comitetului Executiv al PSD pentru a intra în Guvernul Tudse, în urma remanierii: Marcel Ciolacu la Ministerul Dezvoltării Regionale, Mihaela Popa la Fonduri Europene şi Gabriel Vlase la Transporturi.

Gabriel Vlase, propus pentru Transporturi, a apărut în dosarul retrocedarilor, în care Hrebenciuc este trimis in judecata, dar acesta a negat orice legătură. Presa a mentionat numele sau si in alte scandaluri cu retrocedari inca de cand detinea functia de subprefect de Bacau (2001 - 2004). Gabriel Vlase a fost presedintele comisiei de Control SIE si a urmat cursuri la Agentia Nationala de Informatii a SRI.

Ion Marcel Ciolacu, vicepremier în Guvernul Tudose 1, este unul din oamenii de maxima incredere a lui Liviu Dragnea, din cercul de apropiati cu acces la decizia politica.

Dovada relatiei stranse cu liderul PSD este participarea la celebra partida de pescuit cu fostul premier Sorin Grindeanu. Dragnea l-a promovat politic, astfel ca din februarie 2017 este liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ