Ce efect are ROŞIA dacă o aplici pe faţă. O să-ţi pară rău că nu ai stiut ASTA de mai înainte

| 25 iul, 2014

Tenul gras şi acneea reprezintă două probleme grave ale adolescenţilor, şi nu numai.  Pentru a scăpa de acestea, recurgem la fel şi fel de tratamente, dar nu ne gândim că modalitatea de a ieşi din acest impas se află chiar sub ochii noştri.

Mereu preferăm cele mai sofisticate şi scumpe tratamente pentru tratarea coşurilor şi a imperfecţiunilor tenului. Este timpul să renunţăm la acestea şi să ne ajutăm de leacuri pe care le-au folosit şi poate încă le mai folosesc şi bunicii noştri.

Sucul de roşii este foarte recomandat celor care se confruntă cu astfel de probleme. Aplicat pe faţă de două ori pe zi, are efecte benefice în lupta împotriva acneei şi a tenului gras.

Există două căi prin care să folosim roşia pe post de tratament naturist. Fie ne spălăm pe faţă cu suc de roşii dimineaţa şi seara, fie tamponam zonele afectate cu o roşie tăiată în jumătate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ