Ce pulovere de damă să alegi pentru iarnă?

| 18 ian, 16:44

Iarna este sezonul în care puloverele de damă ies la iveală și creează outfituri cozy, lejere și călduroase. Pulovere tricotate, cardigane cu nasturi sau pulovere pe gât, simple sau cu diferite texturi, lungi sau scurte, vor reuși să te introducă în dulcele aer al sărbătorilor de iarnă, însoțindu-te pe tot parcursul sezonului răcoros cu voie bună și ținute stilate.


Care sunt tendințele în modă în această iarnă?

Iarna aceasta, dar nu numai, se caută confortul. În anotimpul rece, preferate sunt puloverele groase, care oferă o atingere plăcută și ușoară pielii, ne mângăie corpul precum mătasea și ne încălzesc profund. Un pulover lung de damă devine un must have necesar pe timp de iarnă.

Puloverele oversize fac parte din categoria puloverelor lungi de damă și au devenit rapid preferatele sezonului datorită lejerității în purtare, dar și ușurinței cu care pot fi integrate în zeci de ținute. Modele simple sau excentrice de pulovere le veți regăsi pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pulovere , pulovere ce pot fi folosite ca și piese de stratificare, fiind perfecte peste tricouri sau cămăși. Modelele voluminoase, cu mâneci bufante, clopot, supradimensionate, se pretează în orice tip de ținute, fie că optați să le purtați alături de blugi și bocanci, fie cu o pereche de pantaloni scurți din piele și cizme înalte.

Puloverele tricotate lungi, simple sau cu închizătoare cu cordon, pot fi folosite pentru a crea ținute elegante și călduroase, înlocuind perfect rochiile. Cu o pereche de botine sau cizme cu toc kitten și o geacă de puf, veți beneficia de o ținută confortabilă, perfectă pentru iarnă. Un pulover lung de damă, cu guler înalt, strâmt pe gât, cu siguranță îți va oferi un grad sporit de confort în sezonul răcoros.

Puloverele cu croi asimetric, cu mâneci evazate sau simple, își fac apariția iarna aceasta și devin piese vestimentare de nelipsit din garderobă. Sunt ideale pentru femeile îndrăznețe, ce vor să adopte un outfit aparte. Alături de pantaloni din piele sau imitație de piele, în tonuri apropiate puloverului, vor reuși să creeze ținute sofisticate, spectaculoase.

Sunt cardiganele în trend iarna aceasta?

Modelele clasice de cardigane, cu nasturi mici și strâmte pe corp, subțiri, nu mai sunt printre preferatele femeilor azi. Nici ale designerilor de modă. În schimb, cardiganele cu nasturi mari, oversize, cu mâneci lungi și voluminoase, au devenit rapid cunoscute printre pasionatele de fashion, fiind și din ce în ce mai purtate. Cardiganele oversize scurte până în zona taliei sau cele lungi cu buzunare laterale mari, în culori pastelate sau neutre, se regăsesc în ținute alături de blugi cu croi larg sau relaxed fit. Alege blugii preferați pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/blugi, alături de un cardigan cu nasturi, oversize și lasă frigul iernii să te învăluie.

Poncho-urile – pulovere elegante și sofisticate?

Un poncho este o piesă vestimentară atemporală din categoria puloverelor de iarnă și ne însoțește în fiecare sezon, fiind un adevărat must-have. Deși nu sunt atât de folosite, un poncho își îndeplinește perfect rolul. În variante mai liniștite iarna aceasta, poncho-urile pot fi purtate alături de rochii, pantaloni, cizme sau chiar adidași. Aspectul outfit-ului va fi unul casual, lejer și confortabil, dar elegant și sofisticat în același timp.

Veste tricotate – din nou în tendințe?

Vestele pulover au revenit în tendințe cu modele colorate, pline de viață. Datorită lipsei mânecilor, o vestă este o minunată piesă de tranziție, fiind integrată perfect în ținute alături de cămăși sau purtată ca atare. O vestă tricotată completează orice ținută, indiferent că stilul adoptat este unul casual sau smart casual. Poartă o vestă oversize peste o rochie voluminoasă sau alături de o pereche de jeanși. Deși purtată cu precădere toamna, vesta tricotată poate fi lejer purtată și în ținute de iarnă.

Un pulover lung de damă tricotat sau un cardigan, ori o vestă sau un poncho, va reuși întotdeauna să creeze ținute perfecte în sezonul răcoros, indiferent de preferințele și stilul vestimentar adoptat de fiecare femeie în parte.

 

Tag-uri: modivo, pulovere
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 20:07
Constantin
Pulovere dama trendy
Puloverele lungi, in culori vii se potrivesc perfect la tinutele casual si funky si pot fi purtate sub forma unor cardigane. VEZI ... https://shopbutic.com/produs/pulovere-dama-trendy/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ