Ce recomandă Dr.OZ în cazul în care s-a exagerat cu masa de Paşti

| 20 apr, 2014

În cazul în care ai mâncat mai mult decât trebuia şi ai gustat şi din friptura de miel, din drop şi un pic de cozonac şi ai ajuns să  probleme digestive, Dr. Oz recomandă câteva remedii care funcţionează de minune.

1. Guma de mestecat
Dr. Oz recomandă guma de mestecat când ai indigestie pentru că stimulează producţia salivară care are rolul de reduce aciditatea resimţită la stomac.

2. Sarea roz de Himalaya
Conţine foarte multe minerale care au rolul de a diminua intensitatea simptomelor care apar când ai indigestie, potrivit celebrului Dr. Oz.

3. Ghimbirul

Ceaiul de ghimbir este antiinflamator şi reduce arsurile la stomac. O altă soluţie pentru a folosi ghimbirul este să tai o bucată de rădăcină de ghimbir peste care să stropeşti zeamă de lămâie şi să o mesteci înainte de fiecare masă

4. Rădăcina de lemn dulce
Preparatele medicinale pe bază de rădăcină de lemn dulce pot să diminueze simptomele cauzate de indigestie.

5. Uleiul esenţial de mentă
Este unul dintre cele mai bune remedii pentru indigestie. Cumpără ulei esenţial de mentă cu uz intern şi adaugă câteva picături în ceai sau un pahar cu apă.

De asemenea, alţi nutriţionişti mai recomandă consumul de ananas proaspăt. La scurt timp dupa masa, consuma 1-2 felii de ananas, iar digestia va fi ameliorata, gratie bromelainei regasite in fruct. Acelasi efect de usurare a digestiei o au si fructele kiwi. In rest, incearca sa nu consumi fructe in timpul mesei sau dupa masa, intrucat ingreuneaza digestia.

Tag-uri: dr.oz, indigestie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ