Ce spune Elena Udrea despre reţinerea lui Oprescu: "Unii zic că se aşteptau…"

| 06 sep, 17:45

Nici Elena Udrea nu a lasat trecut cu vederea subiectul zilei – cel al retinerii primarului Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita. In acest sens, fosta sefa a PMP remarca faptul ca, pe fondul masurii care il vizeaza pe politicianul care conduce destinele Bucurestiului incepand cu 2008, a inceput deja lupta pentru fotoliul de primar general.

Desi au trecut cateva ore bune de cand procurorii au emis o ordonanta de retinere- pentru 24 de ore- pe numele edilului Bucurestilor, masura continua sa produca ecouri. “Sorin Oprescu retinut. Unii zic ca se asteptau de mult, altii acuza inscenare”, sintetizeaza Udrea, duminica-dupa-amiaza, pe o retea de socializare.

Nu in ultimul rand, Udrea a adus in prim plan solutia “pe termen lung” amintita, in urma cu doar cateva ore, intr-un mesaj transmis de catre copresedintele PNL, Alina Gorghiu, in conditiile in care liberala considera ca se impune ca Oprescu sa demisioneze, odata ce a fost retinut de DNA. Varianta pe care fostul ministru nu a lasat-o netaxata. “Pe scaunul de la Primarie deja incepe lupta. Liderii PNL anunta ca solutia este ” o administratie integra, liberala”. Sa mori de ras! Cam ca cea de la Sectorul 1 a lui Chiliman, presupun. Cata ipocrizie!”, conchide Udrea mesajul sau de pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ