Ce spune Klaus Iohannis despre intrarea Lituaniei în zona euro

| 05 ian, 16:45

Presedintele Klaus Iohannis a salutat preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Letonia precum si intrarea Lituaniei in zona euro. El a afirmat in mesajul postat pe Facebook ca Europa "continua consolidarea unitatii sale" si ca anul 2015 va reprezenta pentru romani inceputul "unei mai bune înțelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetățeni europeni".

Mesajul publicat pe Facebook de Klaus Iohannis: "Salut debutul președinției letone a Consiliului Uniunii Europene şi intrarea Lituaniei în rândul statelor membre care fac parte din zona euro. În fața oricărei greutăți, Europa continuă consolidarea unității sale iar pentru noi, românii, acest an va marca începutul unei mai bune înțelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetățeni europeni, egali cu cetățenii oricărui alt stat membru."


 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ