Ce spune Mircea Geoană despre Guvernul Ponta 4

| 16 dec, 2014

Mircea Geoană scrie pe pagina sa de facebook că nu a votat împotrivă, dar nici pentru Guvernul Ponta 4. Ex-psd-istul este totuşi de părere că guvernarea trebuie să rămană la PSD.

"Astăzi m-am abținut de la votul în plen pentru investirea noului Guvern. Nu am votat împotrivă pentru că eu nu pot vota împotriva unui Guvern PSD, dar nici nu am putut să-i legitimizez, prin votul meu, pe Ponta și Dragnea, oameni care nu îndeplinesc minimele condiții legate de credibilitate și de integritate. Nu este o decizie împotriva partidului, ci pentru viitorul său.

Însă, pe toți colegii și colegele din PSD care m-au sunat zilele acestea, îngrijorați de direcția partidului, i-am îndemnat să voteze Guvernul. Pentru că PSD trebuie să rămână la guvernare. Nu putem lăsa guvernarea pe mâna celorlalți. Și asta pentru că România are nevoie de un Guvern de Stânga. Este prea multă nedreptate socială în această țară și doar un partid de Stânga poate și trebuie să se aplece asupra acestor probleme.

Astăzi m-am abținut de la votul în plen pentru investirea noului Guvern. Nu am votat împotrivă pentru că eu nu pot vota împotriva unui Guvern PSD, dar nici nu am putut să-i legitimizez, prin votul meu, pe Ponta și Dragnea, oameni care nu îndeplinesc minimele condiții legate de credibilitate și de integritate. Nu este o decizie împotriva partidului, ci pentru viitorul său.Însă, pe toți colegii și colegele din PSD care m-au sunat zilele acestea, îngrijorați de direcția partidului, i-am îndemnat să voteze Guvernul. Pentru că PSD trebuie să rămână la guvernare. Nu putem lăsa guvernarea pe mâna celorlalți. Și asta pentru că România are nevoie de un Guvern de Stânga. Este prea multă nedreptate socială în această țară și doar un partid de Stânga poate și trebuie să se aplece asupra acestor probleme", scrie Mircea Geoană pe facebook-ul său.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ