Ce surpriză pregăteşte CFR Călători de Valentine's Day şi Dragobete

| 10 feb, 2014

Cei care călătoresc în doi de Valentine's Day şi Dragobete vor plăti pentru un singur bilet pentru călătoria cu cele şase trenuri incluse în oferta specială a CFR Călători, pe rutele Bucureşti Nord - Curtici şi retur, Cluj-Napoca - Bucureşti Nord şi Teiuş - Cluj-Napoca, informează compania.

Reducerea de 50 la sută din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterCity şi este disponibilă doar la casele de bilete.

Oferta este valabilă, în limita locurilor disponibile, la următoarele trenuri: IC "Dacia" 346 şi 347 Bucureşti Nord - Curtici & retur, IC "Ister" 472 şi 473 Bucureşti Nord - Curtici & retur - cu opriri în Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad; IC 532 Cluj-Napoca - Bucureşti Nord - cu opriri în Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Blaj, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest - şi IC 533 Teiuş - Cluj-Napoca - cu opriri în Teiuş, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca.

Totodată, oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului, de 5 lei, se achită integral.

Astfel, cei care vor să meargă, de exemplu, de la Bucureşti la Sighişoara vor plăti 94,5 lei, în loc de 179 de lei, pentru două bilete cu trenul IC "Dacia" 346, la clasa a II-a, în ziua de vineri, 14 februarie, precum şi luni, 24 februarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ