Ce trebuie să luați în considerare atunci când achiziționați o bicicletă pentru copii

| 28 iul, 17:10

Să cumperi biciclete copii poate să pară la început un lucru foarte ușor de făcut. Te duci în magazin, alegi modelul dorit, plătești la casă și iți faci deja planuri legate de plimbările cu cel mic. Dar lucrurile nu sunt atât de simple, nu atunci când vrei ca achiziția să fie una de lungă durată.

Există numeroase magazine cu biciclete pentru copii, dar nu aspectul trebuie să primeze atunci când se dorește achiziționarea uneia dintre ele, ci dotările tehnice, înălțimea bicicletei, vârsta copilului, bugetul disponibil și motivul pentru care se doreștea ce astă achiziție.
Iată câteva sugestii utile, care vor face cumpărarea unei biciclete pentru copii mai ușoară și mai eficientă:

  1. Stabiliți scopul unei biciclete pentru copii

Dacă vrei doar să ieși la plimbare cu copilul în parc, să pedalați amândoi, este recomandată bicicleta de oraș sau cea pliabilă, pentru un transport ușor până în par csau la o pistă pentru bicicliști. În cazul în care vreți să mergeți la drumeții, varianta cea mai bună o reprezintă bicicletele pentru copii de curse, dar e de reținut faptul că ele sunt mai mult destinate copiilor experimentați și adulților.
Ideală pentru copiii mai mari de 10 ani este un mountain bike, suficient de versatile încât să poată fi folosită atât în oraș, cât și în afara lui

2. Luați în considerare vârsta copilului înainte de achiziționarea unei biciclete pentru copii

Dacă cel mic are între 2 și 5 ani, bicicleta potrivită va avea o înălțime între 60 și 90 de centimetri. Ideal este ca șaua să poată fi reglată și după înălțimea utilizatorului, astfel încât cel mic să ajungă ușor la pedale, chiar dacă este mai micuț de înălțime. Majoritatea magazinelor prezintă caracteristicile de bază pentru fiecare model în parte. Dacă nu este specificată vârsta recomandată, întrebați pentru a afla.

3. Bugetul alocat unei biciclete pentru copii

Aspectul financiar contează, nu trebuie să ne ascundem după deget. Din fericire, în prezent, dacă vă place la nebunie o bicicletă, o puteți cumpăra și în rate de la multe magazine. Iar dacă prețul vi se pare prea mare, întrebați vânzătorul în legătură cu detaliile tehnice. S-ar putea ca bicicleta cu pricina să coste mai mult pentru că oferă toate condițiile la standarde înalte (confort, siguranță, durabilitate). Un model mai ieftin, nu.

Dacă ați luat în considerare acest lucru, întrebați copilul ce culoare își dorește, ce model. Se găsesc o mulțime de biciclete pentru copii. A, și nu uitați să îl accesorizați pe cel mic cu genunchiere, cotiere și cască. Își poate lua rapid viteză, mai ales pedalând o bicicletă de la Noriel! Descoperiți ofertele la bicicletele de la Noriel, colorate, cu personajele preferate și de o calitate excelentă. În plus, prețurile sunt pentru toate buzunarele!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ