Ce nu știai despre mâncărurile tale dietetice preferate

| 13 mar, 2014

Fiecare dintre noi a descoperit cel putin un aliment dietetic sau care suprima pofta de mancare si pe care il includem cu religiozitate in meniu, impuind capul prietenilor cu beneficiile lui pentru sanatate.

Poate fi un fruct, o leguma sau o sursa de proteine care, fiind atat de sanatoasa, ajunge adesea in farfurie in cantitate dubla pentru ca „nu ingrasa“, sau poate fi portia zilnica de ceai verde sau chiar cafeaua de dimineata.

Ceea ce nu stie multa lume este insa ca, oricat ar fi de bune pentru silueta, cand punem lapte sau zahar in ceai si cafea, ne tragem singuri presul de sub picioare, indepartandu-ne incet dar sigur de scopul de a slabi. Cand vine vorba de dieta, trebuie sa intelegem doua aspecte importante: conteaza in primul rand marimea portiei si apoi maniera de preparare a mancarurilor.

Orice persoana preocupata de silueta isi face un tel din a se „imprieteni“ cu verdeturile, legumele, fructele, carnea slaba si cerealele integrale.

Nu exista amici mai de nadejde daca vrei sa scapi de kilogramele in exces, poate doar cu exceptia miscarii. Totusi, de multe ori pierdem imaginea de ansamblu si ajungem sa abordam gresit problema mancarurilor dietetice. Oricat de sanatos ar fi un aliment sau altul, nu vei avea nimic de castigat daca il gatesti gresit sau iti umpli farfuria.

Iata care sunt cele mai populare alimente pentru slabit si cum ar trebui preparate ca sa iti subtiezi talia.

Ceai verde – Nu doar ca ajuta la combaterea celor mai importante afectiuni cu care se confrunta omul modern, dar ceaiul verde iti tine greutatea sub control, gratie antioxidantilor pe care ii contine.

Citeste articol integral pe curademiere.ro.

Tag-uri: ceai verde, orez brun
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ