Ce urmări va avea aplicarea noului Cod Rutier

| 17 oct, 2013

Deputatul PDL Romeo Rădulescu a declarat, astăzi, că prin aplicarea noului Cod Rutier cel mai afectate vor fi administraţiile publice locale, acestea urmând a pierde banii din amenzi care până în prezent se achitau la direcţiile financiare locale.

"Este o lovitură dată bugetelor locale, prin aceste plăţi. Erau sume importante care intrau în calculul bugetar local, prin faptul aceste amenzi vor merge acum într-un cont unic, toate primăriile locale vor fi văduvite astfel de nişte sume importante de bani, sume care nu erau de neglijat. Ce se va întâmpla oare cu acel cont unic? Unde se vor duce banii? În care campanii electorale mascate? În orice caz, ar trebui acum ca toate primăriile locale indiferent de culoarea pe care o au să ia act de această decizie şi să protesteze pentru pierderea unui segment financiar important. Sper că la Parlament nu va trece acest cod rutier în forma enunţată de guvern", a declarat Rădulescu.

Potrivit Codului Rutier trimis spre Parlament, sumele aferente amenzilor percepute pentru contravenţii rutiere vor fi vărsate într-un cont unic deschis la Trezorerie, din care vor fi transferate ulterior către primării şi care va fi verificat de către Poliţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ