Cea mai bizară dezinformare a lui Dragnea. Șeful PSD și ”Fake News-ul” căsătoriei om-animal

| 01 oct, 12:35

Liviu Dragnea a afirmat că va vota DA la referendumul pentru familie și a invocat educația sa ortodoxă, dar și temerea că România va ajunge ca alte țări, care ar fi legalizat căsătoria dintre om și animal. Doar că nu există exemple care să susțină fabulațiile șefului PSD.

„Dacă mă întrebaţi ce fac eu, merg la referendum şi educaţie mea ortodoxă, educaţia mea de copil crescut la sat, la ţară, înconjurat de familia tradiţională, mă face să spun cu toată hotărârea la acest referendum, pentru că aşa văd eu societatea românească, continuitatea acestui popor”, a declarat Liviu Dragnea la România TV, potrivit Mediafax.

”Este temerea multora că se poate întâmpla ce s-a întâmplat în alte țări, să se legalizeze de exemplu căsătoria între un om și un animal”, a spus Dragnea.

Dar există astfel de țări? Nu.

Nicio ţară modernă din lume nu recunoaşte căsătoria dintre un om şi un animal, în primul rând pentru că animalele nu au discernământ şi nu îşi pot da consimţământul. De-a lungul timpului au circulat ce-i drept numeroase ştiri false privind legalizarea căsătoriilor între oameni şi animale în ţări precum Statele Unite, Norvegia sau India.

Au existat și oameni care au vrut să profite de ambiguităţile din legi pentru a se căsători cu animale, dar instanţele le-au respins cererile.

De asemenea, un incident din 2006 a alimentat zvonurile: un sudanez a fost obligat să se însoare cu o capră, după ce a fost prins întreţinând relaţii sexuale cu ea. Doar că această căsătorie nu a fost una validă din punct de vedere legal. Bătrânii satului unde trăia mirele au decis doar să îl pedepsească astfel.

De asemenea, există numeroase site-uri care le permit celor care vor să îşi unească destinele cu animalele lor de companie. Site-urile trimit chiar şi un certificat, dar pe majoritatea scrie că este vorba de o "uniune spirituală", ce exclude relaţiile fizice.

Deși căsătoria dintre om și animal nu este menționată în mod special în legile naționale, actele sexuale între om și animal sunt interzise în multe țări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ