Această femeie câștigă un milion de dolari la fiecare 30 minute! Află cum este posibil

| 29 sep, 2014

Gina Rinehart este cea mai bogata femeie din lume, surclasand-o pe Christy Walton, vaduva lui John Walton, al carui tata a fondat compania Wal-Mart, cel mai important jucator de pe piata de retail din SUA.

Rinehart este mostenitoarea unui zacamant minier din Australia, iar averea ei se ridica la suma de 29,17 miliarde de dolari, castigand 1 milion de dolari la fiecare jumatate de ora. Maniera spectaculoasa in care Rinehart produce BANI ii determina pe experti sa speculeze faptul ca, daca va continua in acelasi ritm, curand va deveni cea mai bogata persoana din lume. Asta inseamna ca-l va detrona pe mexicanul Carlos Slim, actualul detinator al acestui titlu, care are o avere estimata la 69 miliarde de dolari, potrivit gandul.info.

 

Australianca a ajuns sa fie cea mai bogata femeie din lume dupa ce a mostenit un zacamant minier de la tatal sau. Rinehart era un personaj necunoscut pana in urma cu doi ani. Celebritatea a facut-o insa sa-si puna geamuri blindate la geamurile de la birou si de la masini. In plus, si-a angajat fosti militari ca garzi de corp si detine un apartament intr-un complex rezidential plutitor.

Gina Rinehart conduce o companie privata de resurse miniere, Hancock Prospecting, si a intrat in atentia mass-media anul trecut, cand Citigroup i-a evaluat averea la 11 miliarde de dolari, cu mentiunea ca ar putea obtine titlul de cea mai bogata persoana din lume, daca preturile materiilor prime se vor pastra la acelasi nivel in anii urmatori.

Potrivit topului realizat anual de SmartCompany, Rinehart castiga BANI si din alte active pe care le detine, mici investitii non-miniere. Compania Roy Hill ii va ridica averea personala a australiencei la 20 de miliarde de dolari.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ