Cea mai ieftină locuinţă la Târgul Naţional Imobiliar- 17.500 de euro

| 04 oct, 2013

Preţurile pentru locuinţe încep de la 17.500 de euro la ediţia de toamnă a Târgului Naţional Imobiliar -TNI, care se deschide vineri în Capitală.

Ofertele imobiliare prezente exclusiv la Târgul Naţional Imobiliar pornesc de la 17.500 de euro TVA inclus, pentru o garsonieră în ansamblul rezidenţial Studio Plus, şi ajung până la 4,2 milioane de euro pentru un spaţiu turistic din Predeal, zona Trei Brazi, conform Agerpres.

La eveniment expun 85 de companii ce vin în întâmpinarea clienţilor cu oferte de vânzare, dar şi închiriere de locuinţe noi şi vechi, spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, Ilfov şi Valea Prahovei.

La TNI se vor lansa ansamblurile rezidenţiale nou construite Vista Rezidential Concept, Shine Residence II, Gama Residence 2- Metalurgiei, Mary Residence, Joy Residence, Alexis Residence, Galaxy Residence si Tonny's Residence, care aduc semne pozitive, anunţând dezvoltarea pieţei imobiliare din România.

În premieră la un târg imobiliar, compania Active Conexe promovează în cadrul TNI o serie de active imobiliare ale statului român ce pot fi închiriate sau dezvoltate împreună cu parteneri. Compania oferă un parteneriat avantajos pentru desfăşurarea de activităţi comerciale, deţinând spaţii de birouri, hale de producţie, depozite deja existente sau terenuri în Bucureşti şi în mai multe judeţe - Dolj, Cluj, Bihor, Sibiu, Braşov, Constanţa, Iaşi sau Timiş.

TNI se desfăşoară în perioada 4-6 octombrie la Palatul Parlamentului. Programul de vizitare al expoziţiei este vineri şi sâmbătă: 10.00- 19.00, iar duminică, între orele 10.00-16.00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ