Cea mai iubită zodie. Singura femeie din zodiac adorată de toți

| 23 aug, 11:39

Care este "femeia-minune" din astrologie, cea care cucereşte inimile tuturor?

Săgetătoarea este cea mai frumoasă femeie din zodiac, iar Capricornul are un nivel de inteligenţă pe care îl invidiem cu toţii! Însă care este „creatura-minune" din astrologie, cea care cucereşte inimile tuturor? Sufletista şi sensibila fată născută în zodia Rac!

Descoperă mai jos motivele pentru care femeia Rac este cea mai iubită zodie!

La prima vedere, strălucitoarea Leoaică și superba Săgetătoare atrag ca un magnet oamenii, dar le incită pasiuni trecătoare, pentru că sunt zodii fierbinţi, care acţionează de multe ori impulsiv. Energia Berbecului naşte la rândul său pasiuni, prietenia Taurului este preţuită, sociabilii Gemeni au farmecul lor, Fecioara contrariază, dar incită şi admiraţie cu inteligenţa ei, eleganta Balanţă nu trece neobservată şi sunt puţini cei care au reuşit să se sustragă şarmului unui Capricorn rafinat, al unui Vărsător original sau al unui Peşte delicat. Nu mai vorbim despre magnetismul Scorpionului, care face victime nenumărate, scrie divahair.ro. Însă care este zodia ce sfârşeşte prin a câştiga afecţiunea trainică și caldă a oamenilor din jur? Sensibila fată din zodia Rac!

Tag-uri: horoscop
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ