Cea mai mare berărie din sud-estul Europei se deschide în Capitală şi face angajări

| 21 apr, 2014

Beraria H, cea mai mare berarie din sud-estul Europei, se va deschide, în această vară, în Parcul Herăstrău din Capitală. Află din ECONOMICA.NET pentru ce posturi recrutează, ce profiluri de candidaţi caută şi până când se primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile acum la Berăria H.

Berăria H va avea peste 7.000 de mp şi va fi amplasată în Pavilionul H, din parcul Herăstrău. Investiţia în acest proiect depăşeşte 2.5 milioane de euro, scrie Wall-Street.ro.

Proiectul Beraria H este dezvoltat de Vlad Dumitru, care deţine 50% din acţiuni, de Iulian Stanciu, acţionar şi director general al eMag.ro, şi Ioana Iancu, amândoi cu câte 25% din acţiuni,potrivit foodandbar.ro.

Berăria H angajează un organizator de evenimente. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin cinci ani experienţă de muncă, are cel puţin trei ani experienţă în organizarea de evenimente - concerte, spectacole, teatre, şi orice altă activitate care poate avea un public de minimum 300 de persoane.

Candidatul ideal pentru acest post este proactiv, are imaginaţie şi este creativ. De asemenea, trebuie să vorbeşti limba engleză, să ştii să operezi un PC, să ai permis de conducere, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
11 mai este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul ofertat de Berăria H.


Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi aici.

Berăria H angajează pe posturi de barman, ospătar, ajutor ospătar, hostess. 
Angajatorii caută persoane prietenoase, harnice, pozitive şi educate, cu spirit de echipă, pentru posturile antemenţionate. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă.
Candidaţii selectaţi pe aceste posturi pot lucra în regim full time sau doar la sfârşit de săptămână. Până pe 25 aprilie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. 
Detalii găsiţi aici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ