Cea mai veche revistă din trustul Media PRO iese de pe piaţă

| 07 oct, 2013

Una dintre cele mai vechi reviste din România, PRO TV Magazin, va ieşi de pe piaţă săptămâna viitoare. La data de 14 octombrie va apărea ultimul număr.

Potrivit paginademedia.ro, închiderea ghidului PRO TV Magazin vine la puţin timp după ce Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, a demisionat de la conducerea CME, compania mamă a posturilor PRO TV, cele două evenimente fiind legate între ele.

Conform ultimelor date ale Biroului Român de Audit al Tirajelor, PRO TV Magazin se vindea, la fiecare număr, în 12.000 de exemplare şi, potrivit Studiului Naţional de Audienţă, avea 454.000 de cititori pe ediţie.

În momentul de faţă, pe piaţă mai există un singur ghid TV săptămânal de sine stătător (pe lângă suplimentele ziarelor), TVmania,  ghid deţinut de Bauer Publishing şi editat de Ringier România, scrie romaniatv.net.

Apărut în decembrie 1996, PRO TV Magazin a fost primul pilon important al companiei de publishing Publimedia, apărând pe piaţă în decembrie 1996.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ