CEC a dat un singur credit în 2013 pentru terenuri agricole. Clientul: familia Băsescu

| 16 dec, 2013

CEC Bank a acordat un singur credit în 2013 pentru achiziţia de terenuri agricole, a afirmat luni preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat, Cosmin Nicula, după audierea preşedintelui CEC, Radu Gheţea.

'Solicitarea noastră a fost cât se poate de clară: să ne pună la dispoziţie câte credite s-au dat pe 2013 pentru terenuri agricole, utilaje sau achiziţie de terenuri agricole. Şi în acest sens pot să spun că s-a dat unul singur pe 2013, (...) restul pentru alte domenii de activitate', a declarat Cosmin Nicula.

Potrivit acestuia, ancheta cu privire la CEC Bank a fost încheiată, iar marţi raportul urmează să fie finalizat.

'Astăzi, am finalizat anchetele cu privire la CEC şi urmează ca după-masă, în cursul zilei de mâine să ne întâlnim să finalizăm raportul. Am primit documentele de la CEC, cele pe care le-am solicitat săptămâna trecută, documente care vor sta la baza analizei noastre de astăzi şi de mâine pentru finalizarea raportului', a precizat Nicula.

Singurul client al CEC pentru astfel de servicii a fost Ioana Băsescu, care a luat un credit de pest eun milioane de euro necesar achiziţiei unui teren agricol în comuna călărăşană Nana.

Tag-uri: basescu, CEC Bank
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ