Cei mai noi miliardari din fotbal vor să plătească 100 milioane de euro pe Cristiano Ronaldo

| 12 iun, 2013

Echipa AS Monaco pregăteşte o revenire în forţă pe prima scenă a fotbalului francez, demarând deja o campanie de transferuri fără precedent în istoria sportului cu balonul rotund din Hexagon.

Beneficiind de susţinerea financiară a miliardarului rus Dimitri Rîbolovlev, gruparea din Principat a cheltuit până acum peste 130 milioane euro pentru achiziţionarea lui Radamel Falcao (60 milioane), James Rodriguez (45 milioane) şi Joao Moutinho (25 milioane).

Însă marea lovitură abia acum urmează, oficialii lui AS Monaco pregătindu-se să înainteze o ofertă de 100 milioane euro clubului spaniol Real Madrid pentru starul portughez Cristiano Ronaldo, conform cotidianului The Independent. O sumă ce ar putea reprezenta un nou record în istoria fotbalului mondial, după cele 94 milioane euro plătite de Real pentru aducerea lui Ronaldo de la Manchester United, în vara anului 2009.

Pentru a-l convinge pe Ronaldo renunţe la Spania pentru Coasta de Azur, gruparea din Principat îi pregăteşte lusitanului un salariu de 20 milioane euro pe an, care va deveni astfel cel mai bine plătit jucător al lumii, adaugă ziarul britanic.

Un alt fotbalist aflat în vizorul celor de la AS Monaco este fundaşul francez Eric Abidal, liber de contract după despărţirea de FC Barcelona.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ