Cel mai mare secret al Mioarei Roman a ieșit la iveală

| 15 mai, 2014

Fosta soție a lui Petre Roman a fost întotdeauna o femeie puternică, însă asta nu înseamnă că viața ei nu a fost presărată și cu probleme, unele foarte intime chiar.

Ajunsă la 74 de ani, soția fostului premier are o mare dorință pe care vrea să o vadă îndeplinită cât mai curând.

Potrivit www.spynews.ro, din cauza unor neînțelegeri, Mioara și fratele său mai mic, Vladimir, nu și-au vorbit de peste 10 ani, iar acum proaspăta bunică vrea să schimbe asta.

"Relaţia dintre noi s-a răcit foarte mult după plecarea lui, fapt ce a dus la o rupere definitivă între noi. Nu am mai vorbit cu el de peste zece ani. Deşi am încercat să-l mai contactez nu a vrut să mai ia legătura cu mine. Acest lucru mă întristează foarte tare pentru că au trecut anii pe lângă noi. Îmi doresc să reiau legătura cu el, să-mi cunosc strănepoţii şi să uităm acum la bătrâneţe de toate supărările care au fost între noi", a mărturisit Mioara Roman.

Tag-uri: mioara roman
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ