Cele mai ieftine smartphone-uri de pe piaţă

| 18 noi, 2013

Pe 22 noiembrie marile magazine dau startul sărbătorii reducerilor din România. O ocazie bună pentru utilizatori să îşi achiziţioneze primul smartphone sau să îl schimbe pe cel vechi.

Din acest motiv am analizat ofertele principalelor magazine online şi vă prezentăm cele mai ieftine smartphone-uri ale căror preţuri nu depăşesc în acest moment 350 de lei, smartphone-uri pe care le vei putea achiziţiona cu cel puţin 30% reducere, potricit ECONOMICA.net.

Am găsit LG Optimus L3 la preţul de 348 lei în oferta evoMAG.ro, un smartphone cu sistem Android 2.3, procesor de 800 Mhz, memorie internă de 1GB şi o cameră foto de 3.15 megapixeli.

În oferta eMAG am găsit terminalul Allview A4 All la preţul de 329 de lei, un smartphone cu un procesor de 1 Ghz, 256 MB RAM, memorie interna de 512 MB şi o cameră de 2 megapixeli.

La Koyos.ro am găsit Samsung Galaxy Star la preţul de 309 lei, un terminal cu un procesor de 1 Ghz, o memorie internă de 4GB, una RAM de 512 MB şi o cameră de 2 megapixeli.

La un preţ foarte accesibil am găsit si Samsung Galaxy Y, în oferta CEL.ro costă 329 de lei şi vine dotat cu un procesor de 830 Mhz, 290 RAM, memorie internă de 180 MB şi o cameră de 2 megapixeli.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ