Celebra melodie 'Hello' a lui Adele, reluată în limbajul semnelor

| 11 noi, 14:09

Piesa 'Hello' lansată de curând de Adele este reluată în limbajul semnelor, o variantă video magnifică ce promite să devină preferata fanilor, scrie The Huffington Post.

Traducerea baladei lui Adele este realizată de Molly Bartholomew, profesoară certificată în limbajul semnelor de origine americană. Mâinile acesteia se mișcă în ritmul muzicii, în timp ce expresiile sale faciale exprimă sentimentele.

Performanța, deja vizionată de peste 60.000 de ori pe YouTube, va fi folosită pentru scopuri educaționale.

Nu este prima dată când Molly Bartholomew face ca o melodie populară să fie accesibilă pentru persoanele surde. Ea a ilustrat și alte titluri, cum ar fi 'Shake it Off', de Taylor Swift, 'All of Me', de John Legend, sau 'Ridin' Solo' de Jason Derulo.

Alte reluări ale piesei 'Hello' s-au făcut, de asemenea, remarcate, cum este cea a unei studente sud-coreene vizionată de peste 8 milioane de ori sau cea a lui Leroy Sanchez, al cărui video postat la 26 octombrie a fost vizualizat de peste șapte milioane de ori.

'Hello', o baladă acompaniată la pian, este primul cântec de pe noul album al artistei Adele, programat să fie lansat în 20 noiembrie, primul după o pauză de cinci ani.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ