PSD a votat pentru depunerea unei MOȚIUNI DE CENZURĂ și EXCLUDEREA lui Grindeanu din partid

| 15 iun, 16:15

Social-democrații reuniți joi în Comitetul Executiv Național (CExN), la sediul central al PSD, au votat, în unanimitate, depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu și excluderea premierului Sorin Grindeanu din partid.

UPDATE ORA 15.30 CExN al PSD a votat pentru depunerea unei moțiuni de cenzură (surse)

UPDATE ORA 15.25 Excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD, votată de CExN

ORA 14.23 A început ședința Comitetului Executiv Național al PSD

Social-democrații s-au reunit joi în Comitetul Executiv Național (CExN), la sediul central al PSD, pentru a discuta măsurile care se impun în urma retragerii sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu, dar și a refuzului acestuia de a-și da demisia din funcție.

O variantă luată în calcul poate fi cea a depunerii unei moțiuni de cenzură.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat miercuri seara, la Palatul Victoria, că nu își va da demisia din funcție, decât după ce șeful statului va numi un premier de la PSD.

Președintele Klaus Iohannis a solicitat soluționarea urgentă a crizei din interiorul coaliției de guvernare, pentru a se evita instabilitatea politică, a declarat joi purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

"Rezolvarea crizei interne a coaliției este strict responsabilitatea partidelor din care este alcătuită. Președintele garantează respectarea Constituției în cazul acestei proceduri", a spus Dobrovolschi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ