Cezar Preda (PNL): Crin Antonescu e un liberal adevărat, decizia de a veni sau nu alături de noi îi aparține

| 18 aug, 18:21

Crin Antonescu e un liberal adevărat, decizia dacă revine sau nu în conducerea PNL îi aparține, dar s-a pronunțat pe acest subiect, a declarat, joi, într-o conferință de presă, președintele interimar al PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda.

''N-am vorbit cu Crin de luni bune, nu am auzit să se discute, nici nu cred. Dar ce, Crin Antonescu apare în sondaje? Dacă e vorba de sondaje, pot să vă spun fără echivoc: sondajul PNL, cel real, fără ce apare pe toate site-urile așa, se termină în 27 septembrie, atunci vor fi prezentate valorile. Alaltăieri abia au intrat în teren, nu sunt nici măcar preliminare. În ceea ce privește dorința unor colegi ca domnul Antonescu să facă parte iarăși din conducerea PNL, asta a fost publică, domnia sa a răspuns de vreo două-trei ori. Pentru mine este important ca toți liberalii să fie împreună'', a spus Cezar Preda, întrebat dacă subiectul Crin Antonescu este de actualitate în PNL.

El a adăugat că decizia de a se reîntoarce sau nu în conducerea PNL îi aparține lui Crin Antonescu și a subliniat că acesta s-a pronunțat deja public pe acest subiect.

''Crin Antonescu e un liberal adevărat, dacă vrea vine alături de noi, dacă nu, așa cum a spus, renunță, asta e decizia proprie. Eu îl cunosc de foarte mult timp, e un om respectabil, un om care a făcut cât a putut de bine PNL, un om respectat. În rest nu pot să vă spun despre viitorul lui politic, ce are domnia sa de gând și cum e perceput de unii colegi. Se exprimă fiecare cum dorește'', a precizat vicepreședintele PNL Cezar Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ