Chelsea, Schalke 04 şi FC Basel, adversarele Stelei în grupele Champions League

| 29 aug, 2013

Steaua se va reîntâlni cu Chelsea în grupele Champions League după dubla din primăvară din Europa League.

Steaua e scăpat de grupa de foc în care cuprindea FC Barcelona, AC Milan şi Ajax şi va juca în faţa recentei cunoştinţe Chelsea. Totodată, Steaua se va reîntlni cu fotbalul german, Schalke 04, şi cu permanenta cunoştinţă a fotbalului românesc, FC Basel din Elveţia.

În primăvară, Steaua a învis Chelsea la Bucureşti, cu 1-0 dar a pierdut la Londra, 1-3. Englezii sunt câştigătorii din acest an a Europa League. Din această vară, gruparea londoneză este antrenată de Jose Murinho, fost la Real Madrid.

Campioana României a făcut parte din urna a 4-a valorică la tragerea la sorţi. Meciurile din faza grupelor sunt programate între 17-18 septembrie şi 10-11 decembrie 2013. Finala competiţiei va avea loc pe Estadio da Luz din Lisabona.

Steaua s-a calificat în faza grupelor după ce le-a eliminat în ordine, pe Vardar Skopje, Dinamo Tbilisi şi Legia Varşovia. Echipa bucureşteană este la cea a şaptea participare la faza grupelor în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

 

Tag-uri: Basel, Chelsea, Schalke, steaua
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ