Chinezii şocheză! Au ajuns să cloneze maşini de lux, de peste 500.000 de euro

| 13 iul, 13:14

Chinezii sunt experti in a copia lucruri, dar de data aceasta au ajuns prea departe. Au facut copii fidele dupa cele mai tari telefoane ale momentului, iar acum au trecut la masini.

Telefoanele mobile ale momentului au fost imediat copiate si vandute cu preturi modice, iar acum, chinezii au inceput sa treaca si la masini, noteaza ce de la playtech.ro.

Cum masinile super luxoase au preturi pe masura, chinezii s-au decis sa copieze si sa lanseze modele mult mai ieftine. Mai exact, Geely, o firma specializata in constructia de frigidere, a scos pe piata auto o copie fidela a unei masini care valoreaza circa 500.000 de euro. Mai exact, ei au reusit sa copieze un Rolls-Royce Phantom.

Inventivitatea chinezilor nu se opreste aici! Pe langa celebrul model britanic, acestia au copiat si unul dintre cele mai vanate modele de SUV-uri din lume.

 

Citeşte şi: China, pe punctul de a deveni cel mai extins imperiu comercial din istorie

 

Tag-uri: China, masini, masini noi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ