Chirurg plastician: Dacă ai supravieţuit unui incendiu, ce urmează nu se poate descrie în cuvinte

| 01 noi, 11:10

Un tânăr chirurg plastician a încercat să descrie prin ce experienţă trece victima unui incendiu pe pagina sa de Facebook.

"În experienţă mea de medic, am văzut arşi. Mulţi. Şi pot spune că este cea mai marcantă experienţă pe care cineva o poate avea. Dacă ai supravieţuit, ceea ce urmează nu se poate descrie în cuvinte: luni întregi de durere, de pansamente, de operaţii şi apoi de sechele postcombustionale. Probabil că de multe ori îţi doreşti să fi murit iniţial că să nu mai suferi. Boala arsului are o evoluţie dinamică, imprevizibla, care depinde de o sumedenie de factori şi în ciuda calităţii tale medicale, uneori nu poţi face nimic. Eşti neputincios", a scris doctorul Ştefan Luchian.

35 de victime ale incendiului din clubul Colectiv se luptă pentru viaţa lor. Însă medicii sunt încă rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale tinerilor.

 

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ