Cimitirul din adâncuri ce a înghiţit sute de vieţi omeneşti

| 23 feb, 2014

Despre apele misterioase din Triunghiul Bermudelor s-a spus ca sunt purtatoarele unui blestem sau chiar s-a lansat ipoteza unei activitati paranormale.

Cunoscuta  si sub numele de Triunghiul Diavolului, zona se afla in partea de nord-vest a Oceanului Atlantic, fiind delimitata de Insulele Bermude, Florida si Puerto Rico.

Reputatia stranie a Triunghiului Bermudelor a inceput pe 5 Decembrie 1945, cand zborul 19 - o escadrila de 5 bombardiere americane- a disparut intr-un mod bizar in timpul unui exercitiu de rutina.

Avioanele fusesera complet echipate si verificate cu foarte mare atentie inainte sa decoleze din statia navala Fort Lauderdale, Florida. Iar ceea ce face ca disparitia sa fie si mai misterioasa este faptul ca disparitia s-a petrecut in timp de pacea, reducand posibilitatea ca avioanele sa fi fost doborate de forte inamice.

Inainte de a pierde contactul cu baza navala din Florida, liderul zborului 19 a mentionat: "Totul pare ciudat, chiar si oceanul. Intram in apa alba, nimic nu pare cum trebuie".

Triunghiul Bermudelor este considerat a fi responsabil pentru disparitia a peste 50 de nave si 20 de avioane in ultimul secol, conform Marinei Americane.
Explicatii si ipoteze:

Pentru a gasi o explicatie compatibila cu realitatea au fost luate in calcul mai multe ipoteze, cateva din ele fiind legate de lumea extraterestra.

Alte explicatii cu iz paranormal au fost indreptate catre rapiri extraterestre, portaluri catre alte dimensiuni, anomalii ale campului magnetic, fenomene geofizice, bule masive de gaz metan.

Daca privesti detasat cazul, numarul disparitiilor din Triunghiul Bermudelor nu este mai mare decat al altor regiuni de trafic naval, neexistand nicio evidenta care sa sustina faptul ca numarul vaselor disparute in zona este neobisnuit de mare.

Potrivit Marinei Americane, Curentul Golfului (Gulf Stream) poate face ca vremea sa se schimbe rapid si violent si poate sterge repede orice dovada a unui dezastru.

O teorie cunoscuta este aceea a legendarului oras pierdut Atlantida, care s-ar afla pe fundul apelor din zona, interferand cu vasele din apropiere.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ