Cine e miliardarul controversat care va fi nașul lui Dragnea Jr.

| 07 aug, 14:36

Nașul de căsătorie al lui Dragnea Jr. este Paul Sorin Stanescu, un controversat om de afaceri din industria medicamentelor.

Spre finalul lunii august, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, se pregătește să-și pună pirostriile. Ștefan Valentin Dragnea se va căsători cu iubita sa, Gina Alexandra.

Nașul este un controversat om de afaceri, un miliardar din industria medicamentelor, despre care s-a scris că ar avea legătură cu serviciile secrete.

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, e milionar dinainte să fi împlinit 30 de ani. Acesta are afaceri cu porci, cu pantofi de lux, deține un restaurant, nenumărate mașini și intenționează sa intre pe piata imobiliara pentru a-si spori veniturile.

Dragnea Jr. și ploiesteanca Gina Alexandra sunt impreuna de peste 5 ani. Cei doi se vor cununa religios pe 26 august, la Biserica „Sfantul Elefterie" din Capitala, apoi vor petrece alaturi de invitati, la Palatul Snagov. Parintii spirituali ai celor doi sunt, potrivit invitatiei, Paul Sorin si Doina, precizează Libertatea.

Nașul de căsătorie al lui Dragnea junior este Paul Sorin Stanescu, un controversat om de afaceri din industria medicamentelor. De numele său se leaga privatizarea dubioasă a Institutului Pasteur, scrie Bugetul.ro.

Stanescu are legaturi stranse si cu serviciile de informatii. Conform anchetei publicata de CRJI, sotia generalului SRI Adrian Ciocirlan, numit in 2016 adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii, a fost/este angajata la una dintre firmele lui Stanescu, Farmavet.

Paul Sorin Stanescu a fost implicat chiar si in organizarea unei partide de vanatoare la Giurgiu pentru fiul lui Donald Trump, presedintele SUA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ